zaterdag 28 januari 2017

Lieve Annemarie

Wereldkampioen worden, wie droomt daar nu niet van? ( Ja, ik niet, zou niet weten waarin, maar goed...). Ook Annemarie zal toch altijd die droom gehad hebben. En uiteindelijk komen die dan uit! Misschien niet in de discipline waarin je het zou verwachten maar ach, een trui is een trui!

Maar nu? Ik las op mountainbike.be al het bericht dat ze volgend jaar voor een veldrit team kiest. Nog niet officeel bekend gemaakt, maar onze Belgskes zijn meestal redelijk goed op de hoogte. Gelukkig las ik ook dat het veldrijden gecombineerd zal gaan worden met het mountainbiken. Maar hoe lang blijft ze dat doen, en gaat de focus na een tijdje ( van succes) niet automatisch naar datgene toe waar je dan de prijzen binnen kan halen. En dan begint de offraodfanaat van Omroep Brabant ook nog te roepen:

Ja, dan is 1+1 natuurlijk helemaal snel 3 he...
En niet echt onbelangrijk, geld, geld en een beetje geld.
Want dat zit er nu eenmaal meer bij het veldrijden dan bij het mountainbiken. Maar wat zou het jammer zijn als zij, in navolging van vele dit jaar, ook het mountainbiken zou verlaten. Niet doen! Ik weet zeker dat je ook in het MTB nog de nodige prijzen zal behalen. Iedereen snapt dat je nu ook meer gaat veldrijden, die trui moet volgend jaar te zien zijn in t veld, maar ik hoorde zelfs Absalon vandaag al roepen: Esperons qu'ils continueront MTB, mayonaise, trottoir, J'm apelle Julian....

Dus ja, gewoon lekker in de zomer op die brede banden blijven joekelen. Maar nu eerst maar een paar weken lekker niks doen ( denk ik?) en genieten van die trui. Dan de voorbereiding van t MTB seizoen induiken en volgende winter zien we je zeker wel weer een keer terug in t veld. Maar Annemarie.. nie zomar t mountainbiken vergeten he?

Fiesjat wanne!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten