zondag 25 december 2016

Kunstmatige modder? Die is gek....

Onderstaan bericht gister tegengekomen. Ik ben net klaar met lachen, maar weet nog niet of ik het serieus moet nemen of dat het een vervroegde 1 april grap is.Robbie heeft dus moeite met de parcoursen en dus moet er wat veranderen. Want Robbie vind het geen crossen zo. Mijns inziens heeft hij er moeite mee dat van Aert en Poeleke te goed zijn en wil hij ze op deze manier iets beteugelen. Ik vraag me dan toch het volgende af:
Hoe zou hij dat dan zien? Waar ga je dat water droppen? Wie beslist dan of het in het weiland gestort gaat worden ( lekker glibberen en glijden!) in het bos ( lekkere modder) of net voor/in de zandbak? Waar je het doet, er zal altijd een renner zijn die dan weer commentaar heeft. Het is teveel water! Waarom geen water net na de balken, zodat de andere niet kunnen springen? Etc etc.

De cross is saai? Ligt dat niet aan de heren renners zelf? Die maken de cross. Misschien moet de rest, inclusief Peeters, er iets harder aan trekken om weer strijd te kunnen leveren. Let wel, ik roep niet dat jullie er niks voor doen,  maar het meeste zal je toch zelf moeten doen, en niet laten afhangen van de heren organisatoren. Wat is het volgende? Dat een skispringer gaat vragen om een windkanon aan het einde van de schans zodat hij wat meer wind in de rug krijgt bij het afzetten? Dat Sergio Perez aan de circuitbouwers gaat vragen om drempels aan te leggen omdat hij Verstappen niet bij kan houden? Dat een mountainbiker gaat vragen aan een NL journalist om een berg te bouwen zodat hij het klimmen wat beter kan trainen dicht bij huis ? ( ow, wacht..... ).

Ik geniet elke week van de strijd tussen van Aert en van de Poel. Niks saais aan, gewoon man tot man gevechten die uitgevochten worden op parcoursen die er zo al jaren bij liggen. Dat dat voor de andere renners saai is lossen we niet op door water te spuiten, maar door slimmer te worden en/of (nog) harder te trainen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten