dinsdag 27 september 2016

Het blijft behelpen.... (2)

UPDATE 29-9-2016:

Na dagen herberekenen, tellen, optellen, aftrekken, wortelduwen en zo verder is de uitslag aangepast van de Pearl Izumi Cup. Erik Groen is winnaar, Frank Beemer is 2e en David Nordemann uiteindelijk 3e.

Of toch niet ??  Als je namelijk onderstaande tabel goed gaat optellen, en dan de bonus erbij optelt en het schrap eraf gaat halen, dan komen we toch echt op andere getallen dan de pdf van de KNWU doet vermoeden...


Een excel bestand waar je formules in kan plaatsen. Klassement+bonus-schrap = totaal
Na een paar dagen tellen blijkt dit toch moeilijker te zijn dan vooraf gedacht. Dus ja, de gepubliceerde einduitslag, Erik 1, Frank 2 en David 3, is nog steeds niet de juiste...

Maar hee, een kniesoor die hier op let... Een stel zeikerds zijn het die dit aan blijven kaarten!

( gelukkig is er ook geen reden om alles in twijfel te trekken als men een simpele rekensom nog niet.. ach laat ook maar.... )

PRUTSWERK!
______________________________________________________________________________

27-09-2016:

Wat een toeval he! Net toen ik vroeg op Facebook of Erik Groen 3e of 4e was geworden werd duidelijk dat hij 1ste was geworden! Hoe is het mogelijk he? Wat een timing!

En wat een gepruts. Het feit dat er al 2 uitslagen zijn.. 1 op de Pearl Izumi cup website:En 1 op de app van de KNWU:

2 uitslagen, 1 evenement. Knap, heel knap. Betekent mijns inziens dat ze beide de uitslagen bijhouden, en dus onderling weinig tot niet communiceren. Tot overmaat van ramp HEBBEN ZE HET ALLEBEI NOG FOUT OOK!  ER IS DUS EEN 3E UITSLAG!! En ja, dat is natuurlijk helemaal knap. Overal knappe koppen die aan het rekenen slaan en niet eentje die het goed kan. Na het fiasco van het NK XCE ( zeikerd!) ging de zondag er nog even overheen met dit gepruts.
 [mantel der liefde]maar ach, fouten maken is menselijk[/mantel der liefde]

Toch blijf ik erbij dat dit niet kan. Podiumceremonie die over gedaan moet worden, winstpremies die terug gestort moeten worden, David teleurgesteld, Erik die zijn moment van glorie niet echt kan meemaken.
Ik kan me gewoon niet indenken dat het na elke race zo moeilijk is om diegene die gestart is, en geregistreerd met zijn chip op te slaan in een bestand waar alle startende instaan. Op het eind even filteren via Exel et voila, er rolt een bonusje uit. ( als-je-het-zo-goed-weet-doe-het-dan-zelf roepers zijn af!). Blijkbaar zie ik het verkeerd.

Feit is wel dat dit toch weer een voorbeeld is van de kneuterigheid die toch bij het NL mountainbiken blijft hangen.  Dan kan ik nog zo'n leuke tweets voorbij zien komen in de trant van: "Hele mooie ervaringen opgedaan de afgelopen dagen, allemaal mensen met passie!" of: "Mooie positieve reacties" , maar ook: "hoeveel deelnemers er ook zijn de organisatoren zijn blij met jullie aanwezigheid. .maar denken eraan jullie mening is hun klankbord" 
Maar het moment dat je dan je mening ventileert wordt je afgeschilderd als zeikerd. Lachwekkend!

Zolang we zo bezig blijven met de sport, zolang iedereen zijn kop in het zand blijft steken en alles met de mantel der liefde blijft bedekken zal dit soort weekenden eerder regel worden dan uitzondering. Maar dat lijkt me ondertussen wel duidelijk.....

Het is nu 21:27. Een uurtje of 2 geleden was al bekend dat bovenstaande het geval was. Bikesight bracht het nieuws als eerste naar buiten, de KNWU is blijkbaar nog niet zover. Als ze ooit zover komen.....t zal mij benieuwen...

Ik hoop van harte dat er deze winter eens een keer echt iets gaat veranderen. Zelfs ik ben redelijk klaar met het mountainbiken op deze manier, kan me niet aan de indruk onttrekken dat er vele met mij met verbazing dit alles meemaken... Maar er zullen toch echt meer mensen moeten opstaan om iets veranderd te krijgen..

Wordt ongetwijfeld weer vervolgd...

(btw, kuddo's voor medewerker Pearl Izumi Cup die mij te woord stond. Die kon er niet veel aan doen. Topcommunicatie!) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten