vrijdag 6 juni 2014

EK XCE #hupMTBVierde! Ik heur 85% van Nederland al denken... 4e, dan hedde gin medalje, dan hedde niks, valde buiten t podium en meer van die azijnzeikerij... AUFSALZEN JA !.

4e op een Europees kampioenschap is nondejuus goed. Witte hoeveul mensen er in Europa wonen ? Nou ? Nou? 739.2 miljoen ! Nou piepte nie meer he!  As ge dan dun 4e snelste bent, ja, dan doede mee !
Moete ook ekkes kijken tegen wie Jeroentje ( want ja, we hebben t over Jeroen van Eck) in de finale moest joekele...

1) Federspiel::  104 x Ostereichieses Meister in vanalle disciplines en nog meer...
2) Naef of Näf ( wa gij wilt): vice weltmeister und metselaar van beroep. Verder natuurijk ginne pannekoek.
3) Mels : Bels kampioen, snelle sprinter en fullgazz snelheidsduivelke

En dan hedde Jeroen van Eck. Full time student, harde werker en tussendeur wa traine. En dan dees resultaat hale! Dan is een 4e plaats meer dan goed ja.

En witte wa! Da zien de nationale krantenmagnaten ook, die pikken da snel op, want ook die zien da dees un skon discipline is.
De wielerrevue snapt t ook !
klikkerdeklik linkske!

Ondertussen, in dazelfde kampioenschap war Anne Terpstra ( na wa pech) in de kleine finale beland. Me unnen spannenden sprint me Jolanda Neff ( anne 5e, anne 6e, niemand die het zeker wist) werd ze knap 6e! Ook dan doede gewoon mee me de top, maar da was na Albstadt al duidelijk...

Bietje jammer war wel da de organisatie vertelde da er unne liveticker war. Die was er ook, maar alleen veur de kwalificatie, daarna moeste hil t internet over klikken om wa info te krijgen over de race.... Denk da papa Wilton al zijn nagels af aan t bijten war want die war ook angstvallig stil ;) is ook spannend als oewen zoon zo meedoet, da is nie niks.

Denk dat er vandaag rond 14.00 wel unne rondvaart is in Leuth, vanavond ekkes un praatje van dun burgervader en dan langzaam wir toewerken naar 15 juni as Jeroen in Antwerpen de volgende ronde van de CityMountainbike gaat rijje. Ik zag da van der Ploeg ook kwam, zal lastig inhalen worden dan op da smal parkoerske me diejen beer van unnen vent.. Gewoon bij de start fietske erveur kwakken, kan hij ook nie meer veurbij.

Succes Jeroen! Ge bent op dun goejen weg, hoop da ge nog veul uitslagen magt rijden!


Houdoe wor !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten