donderdag 14 november 2013

Da schiet nie op natuurlijk !! #hupMTB

Ach jee, daar hedde um wir. Witte wa ? Dun aanhouder wint ! Aanval is de beste verdediging ! Als de berg niet naar Mohamed komt moet Mohamed maar naar de berg
gaan ! En zo ken ik er nog wel een paar...  Punt is wel duidelijk denk ik...

Vandaag even op internet zitten neuzen. Bietje rondkijke, wa goegele en verrek, un MTB verslag uit 2010 ! Spann0nd!! Ikke lezen en wa denkte ? Na unne regel of 17 heb ik nog een keer dun datum gesjekt. Ik had ekkes t idee da ut van dees jaar waar !

Kijkt ekkes naar mijn pijldiagrammeke ( skon geknutseld in 3 minute... ) Links ziede wa opmerkingen van dun alom gewaardeerde Feesboek, rechts ziede wa er in 2010 ( 3.5 jaar geleden) besproken is...

Ekkes opklikken veur groot, da leest wa makkelijker.....

Maar goed, ik vraag me dan af, wa hedde dan de leste 3 jaar gedaan? En gaat er nou de komende 3 jaar wel wa veranderen ? Allemaal leuk en aardig da ge in 2016 medailles wilt halen in Rio en in 2020 zelfs goud in Tokio, maar as ge als organisatie al 3 jaar stil staat bij bovengenoemde punten, moet ik dan vertrouwen hebben in de komende jaren ?
Af en toe denk ik echt: Ge zuukt t maar uit me oew sport. Maar een nana seconde later besef ik dat de MTB-ers van nu dat niet verdienen. Die willen wel beroemd worden, die willen wel schitteren bij internationale wedstrijden en die werken zich wel uit de naad om prestaties te behalen..Daar doe ik dit voor, daarom blijf ik zagen en zeveren..

Vraagje beste KNWU. Wat kan ik, of de vele mountainbikeliefhebbers, doen om die spiraal te doorbreken ? Er is op Facebook al van alles aangedragen, er is hier al van alles geschreven aan plannetjes ( nie da ik de illusie heb da gullie alles leest, maar af en toe heur ik toch wel dat er wa gelezen wordt... ) en er wordt zelfs mee gediskusjeert door mensen die wel eens bij de KNWU komen. Wat kunnen we nog doen dat er wel iets gaat veranderen ? En ja, ik weet dat jullie ermee bezig zijn, maar dat was blijkbaar 3 jaar geleden ook zo.... Snapte da  ik het dan een bietje vantrouwend tegemoet zie ?

Han ten Hove heeft al een stap gezet. Beleidsplan in elkaar geknald, daar is leuk op ingehaakt, ook constructief, en nu hebben we een soort van afspraak om eens te gaan babbelen met 2 "vechtende" partijen om eens te kijken of er een opening is om een samenwerking op te zetten. Hoop van harte dat dat doorgang kan vinden en er een oplossing kan komen. Dan kunnen we stappen zetten !

We zullen toch een keer moeten beginnen, er zal een keer een ommezwaai moeten komen. Ik verrek het om niks te doen en over 3 jaar weer een verslag te zien wat ik weer kan vergelijken met 2013. Want dan geloof ik niet dat 2020 een succesjaar gaat worden.Niet onder de vlag van de KNWU...

Houdoe wor !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten